קייטרינג ים תיכוני

אחד מסוגי הקייטרינג הנפוצים והטעימים ביותר הינו הקייטרינג הים תיכוני, אשר מתאפיין במאכלים מחומרי גלם אותם ניתן למצוא בעיקר באזור אגן הים התיכון, עם דגש גדול על מאכלים ארץ ישראלים אותנטיים ככל האפשר, הרבה פירות וירקות אשר גדלים בישראל וטעמים המיוחדים לנו.

אז איזה סוגי מאכלים יש בקייטרינג הים תיכוני?

 

מנות ראשונות ומתאבנים

 

במנות הראשונות אפשר למצוא את אהוב ליבנו החומוס, אשר עשוי מגרגירי חומוס אמיתיים, הרבה טחינה, שמן זית, מספר שיני שום ותבלינים נוספים. בנוסף, במנות הראשונות הים תיכוניות נמצא גם טחינה מתובלת ומגוון סלטים מבוססי ירקות ישראלית כמו סלק, כרוב, גזר וצנון.

 

מקום של כבוד שמור לסלט ה- "ערבי" הקצוץ דק דק. הסלט יכלול כמובן את המלפפון והעגבנייה, כמו גם בצק קצוץ דק, עם אפשרות לכרוב, פלפל ואפילו גזר. סלט נוסף שחייב להיות על השולחן בהזמנה של קייטרינג ים תיכוני הוא סלט עגבניות עם עגבניות ותבלינים חזקים, בדיוק כמו סלט החסה עם עגבניות השרי והבצל הסגול, שחייב להיות מוגש לא חתוך כי אם בצורת טבעות.

 

במנות החמות, חייבים לציין את הפלאפל הידוע לכל, אשר מטוגן במקום כמובן. ואם כבר מטגנים... אז נוסיף גם מספר סוגי פסטלים, כולם מוגשים עם צלוחיות טחינה. אפשר בהחלט גם להגיש כרובית מטוגנת קלות, פרוסות קישואים מטוגנים עם נגיעות לימון, בטטה או תפוחי אדמה אפויים וכדומה.

 

מנות עיקריות

 

דג בתנור (או מטוגן/אפוי) יכול להיות מנה עיקרית מצוינת, גם טעים, גם מזין ואפילו די בריא. עדיפות לאחד מהדגים השטים בים התיכון כמובן, כמו בורי, מושט או פורל. מנה עיקרית מעניינת יכולה להיות יקרות ממולאים עם אורז ובשר. פלפלים ממולאים, קישואים ממולאים, כמובן תופח אדמה ממולא או אפילו בצל ממולא.

 

בגזרת הבשרים, כמובן שכל סוגי הבשר על הגריל יאכלו בשמחה, כמו גם סטייק אנטריקוט, צלע או פילה מניון. הישראלים אוהבים בשר על האש, ולא ממש משנה סוג הבשר: פרגית, קבב טלה, קבב כבש, סטייק פרגית, שיפודי אנטריקוט ואפילו נתחי סינטה או המבורגרים.

 

רוצים קייטרינג ים תיכוני איכותי באירוע שלכם? חייגו: 053-9344615

למאמר נוסף בנושא קייטרינג בופה - לחץ כאן >>>